Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 4 juni 2020

Black & White

Ruim 7 jaar geleden postte ik mijn allereerste berichtje over een nieuw garen. Inmiddels is "unicat" wel een begrip geworden, denk ik - en bovendien tot in den treure gekopieerd. Toch blijf ik mijn leverancier trouw omdat er steeds nieuwe kleurencombi's worden gemaakt, lengtes kunnen worden aanpast, er een begin- of eindkleur nabesteld kan worden. Kijk déze dan, hoe mooi:


Van spierwit tot pikzwart!


Geen antraciet, grijzig of creme - maar de uitersten bij elkaar, en alles wat er tussen zit!
(het zou bijna een statement kunnen zijn in deze tijd...)

Je vindt deze Black&White hier in de webshop. De kleur is nog niet in de winkel, levertijd is ca. 3 weken. Vanwege het grote aantal subtiele kleurschakeringen is de bol niet leverbaar in 500 m, maar pas vanaf 750 meter - 1270 meter.

Voor wie toch meer kleur wil, ook de zomer-serie is weer leverbaar (nog niet in de winkel, levertijd ongeveer 3 weken):Deze en nog 4 kleurtjes kun je bestellen via onze Webshop , maar misschien moet je even de blogpost van morgen afwachten..... 😁...6 opmerkingen:

 1. hahaha jij maakt het spannend weer 1 nachtje slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend hoor Jeanet.....gisteren ook al....ben heel benieuwd waar je ons morgen mee gaat verrassen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga naar bed, dan is het snel morgen.
  Dankjewel Jeanet 🤔

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig Jeanet !!! Ik hou hiervan. Vol verwachting klopt mijn hart, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maakt het spannend ... Maar het is al de volgende dag. Dus ik klik gauw even verder ;-)
  Prachtig deze zwart witte bollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar het is al de volgende dag. Dus ik klik gauw even verder ;-)


  UPLAY365

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...