Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 29 juni 2020

Van de bomen.............

Accuut gevalletje "van de bomen het bos niet meer zien"! Gisteren en vandaag buitenshuis gewerkt, morgen als een tierelier pakketten klaar maken, de handgeverfde-abonnementjes moeten deze week de deur uit (en ik moet nog 3 kilo verven), de administratie hijgt in mijn nek. Snap je? 😀
En dat snappen jullie wel, want het is altijd meer van hetzelfde bij mij! Verstand komt met de jaren, zeggen ze - maar ik geloof dat het mij mij niet op gaat..........

Dus gooi ik vanavond de laatste strengen in de pan, print ik patroontjes uit en hoop ik dat alles lekker droog waait vannacht en morgen. Deze week probeer ik alles op de post te doen - ik leg daarbij de nadruk op probeer...

Terwijl ik nog even in mijn pannetjes roer geef ik nog een prachtig patroon van een boom. Misschien ga ik dan het bos nog eens zien!


Dit prachtige patroon vind je gratis op Ravelry, het is een schema met engelse termen maar met wat puzzelwerk kom je er vast wel uit! Ik ga aan de slag 😉
1 opmerking:

  1. O jee voorzichtig aan hoor. Een, of beide, kids inschakelen misschien nu het (bijna) vakantie wordt misschien een optie. Sterkte en succes.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...