Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 30 juni 2020

Jungle


Schreef ik gisteren nog over een boom en een bos, vandaag leek het wel even een jungle! pffttt.... overal bollen, strengen, goodies, patronen, dozen en tussendoor de telefoon die vandaag wel 100 keer is gegaan (maar nee, ik heb 'm niet opgenomen, tenslotte was ik "vrij"!). Heel veel troostpakketjes zijn op de post gegaan, morgen de rest. En ook de doosjes voor de abonnementjes liggen klaar. Ik moet wel wat bekennen: ik heb al meer dan duizend strengen geverfd en altijd met veel plezier in de bestellingen gestopt. Maar nu had ik bijna moeite om er afstand van te doen 😉! Oef, er zitten écht hele, hele mooie exemplaren bij hoor (stress en tijdsdruk leveren vaak de mooiste dingen op bij mij). Dus ik aaide de strengen nog maar eens een keer extra voor ik ze in de doosjes deed en ik hoor heel graag van jullie wat jullie ervan hebben gemaakt!


Toevallig of niet, vandaag werd er een doos nieuwe sokkenwol bezorgd. Lang bracht een eenmalige serie uit onder de titel Jungle. 6 leuke kleurtjes in 100 grams-bollen. De voorraad is beperkt en op = op want deze serie kan niet meer worden bijbesteld. Ik heb alle kleurtjes in de webshop gezet en je kunt ook een pakket van deze 6 verschillende kleuren bestellen. 2 opmerkingen:

  1. Je bent idd met de turbo aan bezig geweest hoor. Wel leuk als je zelf ook zo blij bent wat je geverfd hebt. Hopelijk de rest van de week een beetje een 'normale' week voor je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat verzet jij veel werk en dat op jouw vrije dag. Ik kan me voorstellen dat je de mooie strengen nog even een aai geeft als afscheid. Je heb er zoveel energie en liefde ingestoken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...