Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 3 juni 2020

Broeden....

Als alles "normaal" zou zijn geweest, dan was het nu een drukte vanjewelste in de winkel geweest. Niet aan de voorkant maar juist aan de achterzijde zouden we volop bezig zijn geweest met de voorbereidingen van het 5e Brei- en Haakfestival. Facebook herinnert velen van ons aan de leuke editie van vorig jaar.

Het is niet anders, het gaat uiteraard niet door. Dus dit jaar geen liters koffie en thee, geen meters cake, geen wasrekken vol handgeverfde wol die nog snel moet drogen, geen workshops en demonstraties, geen tenten opzetten en sjouwen met banken en stoelen, geen foto's van Annemarie, geen stress over het weer (en geloof me, dát zou stress zijn geweest met zo'n weersverandering op komst), geen goodiebags....... 

Lebes | Blij dat ik brei | Bloglovin'

ho! wacht even! 
Helemaal niks?
Ik dacht het niet, he?

Ik loop al de hele week te broeden om toch iets leuks te doen. Het is nog niet helemaal rond, de puntjes moeten nog op de "i", er moet nog wat binnenkomen en er moet nog iets droog. Er moet nog iets geschreven worden en er moet nog iets op de foto gezet worden. Uiteraard is dat weer last minute werk, zoals gebruikelijk. Dus misschien is het toch niet zo anders als anders 😁.
Stay Tuned - deze week hoor je meer!

En toch nog even sfeer proeven? Dan kijk je gewoon naar het filmpje van Annemarie van vorig jaar!
6 opmerkingen:

 1. Je maakt me nieuwsgierig hoor. Ik zal braaf wachten tot je het onthult hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hou je ons in spanning Jeanet! Wel leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heerlijk filmpje, waarvoor mijn dank. Groetjes Wilma Oud

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om de sfeer van vorig jaar nog even te proeven, zeker omdat ik aan het eind zelf nog te zien was.
  Volgend jaar hoop ik er weer bij te zijn!
  Groet, blijf gezond en blijf ons verrassen, Joselien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat het dit jaar niet door kan gaan.
  Voor mij is het super ver weg voor een dagje uit. Maar wie weet ...
  Ben benieuwd waar je op broedt ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor mij is het super ver weg voor een dagje uit. Maar wie weet ...


  UPLAY365

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...