Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 13 juni 2020

Amadeus, Albert en Mr. Darcy

Tijdens mijn speurtochten op het internet kom ik soms pareltjes tegen. Dat je met een haaknaald en katoen zulke treffende dingen kunt maken waarvan je een glimlach niet kan onderdrukken. Wat vind je van deze Amadeus (Mozart?):

En is jouw Mr. Darcy nooit helemaal geworden wat je ervan hebt voorgesteld?
Dan kun je 'm altijd nog haken 😉:


Deze en nog vele andere patronen kun je kopen via Etsy. Ze zijn ontworpen door de Argentijnse Carla Mitrani. Je kunt ook haar blog bezoeken. Je vindt hier een heleboel gratis patroontjes van haar (Engels).

Zoals dit schattige dolfijntje:

1 opmerking:

  1. Wat staan er toch leuke dingen op het Web. Ik ga beslist zo even bij haar kijken hoor. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...