Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 10 juni 2020

Techniek

Vandaag heb ik me een slag in de rondte gewerkt om de Festival-Special-pakketten op de post te doen (de Troost-pakketten komen later - ca 3 weken - , de leverancier is als een dolle bollen aan het draaien voor jullie😉). Mijn poging om alles op tijd naar de post te krijgen mislukte jammerlijk, ongeveer de helft is vandaag weggegaan en zojuist heb ik de andere helft ingepakt. Met wat geluk kan iedereen voor het weekend zijn doosje openmaken.
Het bloggen schoot er dus een beetje bij in, vandaag. Maar we liggen nog niet op bed - ik vond toch weer iets leuks (zucht, aan ideeën geen gebrek hoor). Soms is het leuk om een nieuwe techniek te leren maar wil je niet gelijk aan een mega-project beginnen. 

Met de grappige knuffels van Ella Austin leer je in het rond breien, Fair Isle techniek, meerderen en minderen zonder dat het hoeft "te passen". En je leert er gelijk wat Engels bij, je vindt deze patronen nl. op Ravelry (vos). En alle andere knuffels vind je in het overzicht. Deze twee zijn wel mijn favoriet maar ook dit grappige biggetje zou ik wel willen maken.
Je kunt haar blog hier terugvinden.

Plum Pudding Pig!

Kies voor een dergelijk knuffeltje voor wol of een wolmix, zoals bijv. Borgo de Pazzi Amore 160. Dat hebben we in de winkel in heel veel kleuren, is vriendelijk geprijsd (3,95/50 gram/160 meter) en is gemaakt van gerecyclede wol. Daar word je vrolijk van!
3 opmerkingen:

 1. Jeetje Jeanet waar haal je de tijd en energie vandaan voor je banen, bloggen, nieuwe ideeën en alle pakketten versturen.
  Fijn dat jullie er volgende week tussen uit gaan. Van harte gegund hoor . Maak er een fijne tijd en...... Hartelijk gefeliciteerd met jullie zilveren feest.
  Groeten Wytske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Druk druk ben je er maar mee. Dank je wel voor je blokjes en geniet van de dagen met je man

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige knuffels heb je weer voor ons gevonden! Loop jezelf maar niet voorbij!!! Toch even laten weten dat ik de patroontjes heb aangeschaft, kon het niet laten!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...