Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 21 juni 2020

Boven water......

Nou, we zijn weer boven water! Na een héérlijke week én een vrije zaterdag (een zeldzaamheid dus zó fijn) moest er vanmorgen weer gewoon gewerkt worden in de zorg. Stel je voor dat het zou wennen, na 6 dagen zomaar niks doen 😉. Het was een héle fijne week, veel te kort en het smaakte naar meer maar voorlopig staan er geen vrije dagen meer op het programma tot ergens in de herfst. Ook de winkel blijft de hele zomer open maar als de mussen echt van het dak vallen kunnen we de winkeltijden misschien wat aanpassen.
In de tussentijd werden er nog wel allerlei pakketten bezorgd dus de komende weken staan in het teken van bestellingen wegwerken en héél veel strengetjes verven:


Ik weet dus wel wat me de komende dagen te doen staat. Afijn, de strengetjes zullen wel lekker drogen deze week. En aan het eind van de week gaan de eerste Festival-troost-pakketten op de post. 
Maar vanavond nog even helemaal niks!


Woensdag gaat de winkel weer open en tot die tijd werken we hard achter de schermen.

4 opmerkingen:

  1. Fijn Jeanet dat je genoten hebt! Een goede week gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed te lezen dat je een heerlijke week hebt gehad, Jeanet. Ik wens je sterkte met alle dingen die weer gedaan moeten worden, maar ook voldoening van de mooie kleuren die je weer zult verven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat jullie zo'n fijne week vrij hebben gehad. Succes met verven hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen