Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 9 mei 2020

Moederdag

Het zal voor velen een bijzondere Moederdag worden morgen. Al dan geen bezoek op afstand, misschien wel helemaal niets. Maar er komen vast weer andere tijden! Ik breng de dag morgen grotendeels door bij de oudere verpleeghuisbewoners die al tijden geen bezoek mogen/kunnen ontvangen, beslist geen kleinigheid hoor.

Traditie-getrouw komt er een unieke kleur unicat uit rond deze dag. Ook dit jaar is het weer een prachtige voorjaarskleur geworden, gebaseerd op de kleuren van Appelbloesem.


Ook nu geldt weer: de voorraad is beperkt en de kleur is eenmalig. Op = echt op.
900 meter per bol - 24,95.

Deze appelbloesem-kleur is overigens ook heel goed te combineren met ecru-kleurige mohair als je er toch een warmer exemplaar van wilt maken.

De bollen zijn al onderweg naar ons toe, deze worden waarschijnlijk volgende week woensdag bij ons geleverd. Bestellen kan via onze webshop. Ook als je de bol wil ophalen kun je het beste bestellen via de webshop (kies voor betalen bij afhalen).


Wil je de bestelling combineren met een andere kleur? Dan is de kans er dat de andere kleur besteld moet worden, de Appelbloesem-bol wordt dan meegezonden zodra ook de andere kleur is geleverd.
Er zijn net weer zomerse kleurtjes toegevoegd aan het assortiment in de webshop.

De serie Soft is weer terug!




Je begrijpt dat ik niet alle 150 kleuren op voorraad heb, dus soms moet je even wachten tot je favoriete kleur er weer is. Daar staat dan weer tegenover dat je bijna elke kleur in 750, 900, 1090 of 1270 meter kan bestellen en dat ook losse bolletjes (200 meter) van de begin- en eindkleur te bestellen zijn! (doe dat even per mail). 

2 opmerkingen:

  1. Mooie zomerse kleuren hoor. Ik hou enorm van pastel tinten. Vooral die appelbloesem is mooi. Maar eerst mijn gekochte bolletjes opmaken en dan weer verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk heb je een goede dag gehad gisteren.
    De bollen zijn prachtig van kleur!

    BeantwoordenVerwijderen