Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 12 mei 2020

Florence

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: vandaag is het Dag van de Verpleging. 200 jaar geleden werd Florence Nightingale geboren. Deze veelzijdige vrouw is bekend geworden als de grondlegger van de moderne verpleegkunde als vak. Vandaag de dag kun je een wereld zonder verpleegkundigen en ziekenverzorgenden niet voorstellen, toch?


Dus vandaag een leuk patroontje waarbij ik mijn beide jobs combineer. Het gratis patroontje is van Esther Braithwaite die al veel meer superleuk patroontjes ontwierp. Je vindt deze verplegers/verpleegsters hier op Ravelry. Het patroontje is in Engels maar in feite is het een recht lapje in de juiste kleuren!

Foto en ontwerp: Ester Breaithwaite
3 opmerkingen:

 1. Ook jij hoort weer tot die groep he Jeanet! En je verdient meer dan een bloemetje, om te kiezen deze job weer te doen en dan meteen in coronatijd vallen, vraagt moed! TOP! Zo'n popje heb ik al gemaakt voor Liene ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke poppetjes!
  Ik heb juist ontslag genomen uit de zorg omdat mijn oudste geen dagbesteding en zorg aan huis meer kreeg door Corona. Ik ben dus nu alleen nog bezig met mantelzorgen. Voor hem en de andere 2 die nog thuis wonen en mijn hoogbejaarde moedertje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mantelzorg is de meest ondergewaardeerde zorg! Een hele klus, zéker in deze tijd.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...