Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 13 mei 2020

Meadow Bag

Hou je van nieuwe technieken uitproberen? Dan moet je beslist meedoen met deze MAL (Make-Along): de Meadow Bag van Natalia Kononova.


Foto's en ontwerp: Natalia Kononova

Gedurende de MAL geeft ontwerpster Natalia op haar blog tips en advies over specifieke onderdelen van het patroon. De MAL loopt van 20 mei t/m 3 juni en wordt gehouden in de Officiële Scheepjes Facebook-groepen. Er zijn twee groepen: een Nederlandse en een internationale groep. In deze Facebook-groepen krijgen deelnemers hulp van Natalia, de zeer deskundige Facebook-mods & admins en natuurlijk van andere deelnemers aan de MAL. Op 13 mei wordt al een begin gemaakt met het proeflapje en legt Natalia de basis uit van de reliëf haaksteken.

Het patroon voor deze prachtige tas koop je via Ravelry of Etsy. Het is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Je haakt de tas van katoen (maar eventueel ander garen kan ook). Je vind de lijst wat je nodig hebt bij Scheepjes.

Natuurlijk kun je helemaal je eigen kleuren kiezen!
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...