Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 16 mei 2020

Zonnig dekentje

Anderhalf jaar geleden liet ik op mijn blog het prachtige baby-dekentje Vô 't guusje zien, een prachtig baby-dekentje dat Anja ontwierp in de serie patronen van Tante Zoet, gebaseerd op oud Zeeuws breiwerk. Ze breide onlangs het dekentje nog een keer van heerlijk vrolijk zonnig geel en dit is zo'n plaatje, dat deel ik graag met jullie:Het heerlijke dekentje meet 75 x 90 cm en is gebreid van 8 bollen Merino Fine (120 m/50 gram).
Deze 100% merino is gewoon in de wasmachine te wassen op 40 graden.
Deze merino is in wel 82 kleuren te leveren (en nee, die heb ik niet allemaal op voorraad, maar zijn wel te bestellen). Je vindt hier een kleurenkaart.Je kunt het pakketje van dit prachtige dekentje (garen plus het patroon) hier bestellen. Hoewel er maar 3 kleuren standaard staan aangegeven kun je ook andere kleuren bestellen, geef dit dan aan op het opmerkingenveld op het bestelformulier. 


En als je dan zooo je best hebt gedaan om mooi op de foto te staan, dan ben je aan het einde van de middag aardig uitgeput en heb je je dutje echt wel verdiend!4 opmerkingen:

 1. heel mooi dekentje.
  persoonlijk ben ik niet zo into hartjes , maar niettemin mooi !
  haha de kleine rakker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de laatste foto is een prachtige uitsmijter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief modelletje hadden jullie.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...