Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 16 mei 2020

Zonnig dekentje

Anderhalf jaar geleden liet ik op mijn blog het prachtige baby-dekentje Vô 't guusje zien, een prachtig baby-dekentje dat Anja ontwierp in de serie patronen van Tante Zoet, gebaseerd op oud Zeeuws breiwerk. Ze breide onlangs het dekentje nog een keer van heerlijk vrolijk zonnig geel en dit is zo'n plaatje, dat deel ik graag met jullie:



Het heerlijke dekentje meet 75 x 90 cm en is gebreid van 8 bollen Merino Fine (120 m/50 gram).
Deze 100% merino is gewoon in de wasmachine te wassen op 40 graden.
Deze merino is in wel 82 kleuren te leveren (en nee, die heb ik niet allemaal op voorraad, maar zijn wel te bestellen). Je vindt hier een kleurenkaart.



Je kunt het pakketje van dit prachtige dekentje (garen plus het patroon) hier bestellen. Hoewel er maar 3 kleuren standaard staan aangegeven kun je ook andere kleuren bestellen, geef dit dan aan op het opmerkingenveld op het bestelformulier. 


En als je dan zooo je best hebt gedaan om mooi op de foto te staan, dan ben je aan het einde van de middag aardig uitgeput en heb je je dutje echt wel verdiend!











4 opmerkingen:

  1. heel mooi dekentje.
    persoonlijk ben ik niet zo into hartjes , maar niettemin mooi !
    haha de kleine rakker

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, de laatste foto is een prachtige uitsmijter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief modelletje hadden jullie.

    BeantwoordenVerwijderen