Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 29 mei 2020

Schakelen

Het is soms even schakelen, die 2 banen. Als ik op vrijdag een vroege dienst heb gehad en ik nog even in de winkel mee help (mailbox, bestellingen verwerken, klanten terugbellen) moet ik - na een hevige handen-schrobbeurt - even in de andere modus schieten. Van medicijnen, rollators, steunkousen, voedingslijsten en rapportages naar breinaalden, haakschema's, proeflapjes en "waar-blijft-mijn-bestelling"-vragen. Op zondag en maandag heb ik dat iets minder omdat de winkel dan dicht is - en soms de mailbox bewust ook even 😉, dus als je niet gelijk antwoord krijgt dat heeft dat een reden. Het zijn in elk geval 2 héél verschillende werelden!

Nóg meer dan anders moet ik dingen goed plannen maar soms ontbreekt me wel eens de puf. Maar nu zag ik vandaag zo'n prachtig patroon op Ravelry voorbij komen, dat inspireert me wel om binnenkort weer eens een héleboel prachtige strengen (o.a. sokkenwol) te gaan verven:
Wow, wat een geweldige sokken zijn dit! Je koopt het Engelstalige patroon van deze Candy Bar Sokken via Ravelry. Je hebt een effen en een kleurrijk (handgeverfd?!) strengetje sokkenwol nodig. 

En als je verder kijkt bij deze ontwerpster, dan kom je nog veel meer moois tegen! Deze sokken wil je toch nooit meer uitdoen?
Of deze geweldige Zebra Socks?


Echt, volgende week ga ik - koste wat kost - weer lekker verven, al wordt het nachtwerk! 😂

****
Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 16.00, kom je nog een mooi projectje halen voor de Pinksterdagen?
5 opmerkingen:

 1. Och, die sokken zijn echt super mooi!
  Fijne groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent dapper en ik heb bewondering voor jou. Prachtige sokken en een fijn weekend nog. Groetjes Wilma Oud

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe sokken!
  Inderdaad erg mooi met handgeverfd garen.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie sokken inderdaad. Leuke steken ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...