Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 19 mei 2020

Bankhangen

Gelukkig hoorden we vanavond dat de versoepelingen m.b.t. de Corona-maatregelen daadwerkelijk door mogen gaan. Met allerlei beperkingen mogen we toch een aantal dingen weer oppakken. Hoewel ik het op een of andere manier drukker heb dan ooit, heb ik het noodgedwongen bank-hangen van 2 volwassen koters hier in huis wel zo'n beetje gezien...

Over bank-hangen gesproken: als je nou écht niets meer te doen hebt kun je déze nog haken:


Het bankje is bedoeld voor - jawel - de poes! Maar ik denk dat hij zeker ook wel voldoet voor je lievelingspop van een kindje :-) 
Het schijnt een rage te zijn (deze sla ik echt over, maar ik heb dan ook geen kat in huis 😉) ..... mocht je aan de slag willen: het Engelse patroon is te koop via Ravelry of hier

En dan moet die kat ook nog willen, natuurlijk.........


*****

Deze week is een "raar" weekje, met Hemelvaartsdag ertussen. Morgen is de winkel gewoon weer open maar qua post verzenden en bestellingen kan er wel eens een extra dagje vertraging tussen zitten. Hemelvaartsdag zijn we gesloten, vrijdag en zaterdag weer open (en ik ben er zelf weer niet op vrijdag).


1 opmerking:

  1. Het is een grappig bankje. Maar inderdaad de poezen zijn vaak eigenwijs en willen liever een oude doos dan zo'n mooi bankje. Ik kan het me wel voorstellen dat je het gehang van de kids wel zat bent. Hopelijk vinden ze snel een goeie bezigheid

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...