Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 5 maart 2020

Zachtjes....

Lieve help, wat een treurnis buiten! Nadat het een hele dag gemiezerd heeft is het nu gestopt met zachtjes regenen: het plenst 😊.......
Het deert ons niet - ik ben vandaag de hele dag bezig geweest met het versturen van een héleboel unicat-bollen. Er kwam zoveel binnen dat de kast in de winkel ook weer heerlijk vol staat. Steeds meer lente-kleurtjes op een rij en ook de kasten worden steeds lichter qua kleur. Hoe treurig het er buiten ook uitziet: die lente gaat echt een keer komen, hoor!


Het laatste uurtje ga ik nog even in de turbo: alles gaat aan de kant voor ons keurige breikransje van vanavond. Iedereen is weer van harte welkom op onze brei-clubavond. 
Enne, niet vergeten: morgen ben ik elders aan het werk. Ali gaat de toko alleen runnen. Er liggen stapels pakjes klaar om opgehaald te worden, dat zal geen probleem zijn. Maar wil je advies over garen en patronen - kom dan op een andere dag als de vrijdag 😉.
7 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier en succes op je 1e werkdag morgen in je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeanet gezellige avond en morgen veel succes. Enq voor Ali ook natuurlijk.
  Groetjes Wytske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier kunnen we nu haast zwemmen in de tuin, de helft staat onder water,het mag
  nu wel lente worden.
  Veel succes en vooral plezier morgen!
  Groet, Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heey succes met je eerste dag morgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met jullie nieuwe uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe is jullie breikrans te bereiken???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om de 2 weken op donderdagavond van half 8 - half 10 in onze winkel in Arnemuiden. Van harte welkom!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...