Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 17 maart 2020

Spannend

Spannende dagen zijn dit, hoor. En dat zal nog wel even zo blijven. Zolang we open mogen blijven is de winkel geopend maar dat kan uiteraard zo maar veranderen.
Tot die tijd geldt in de winkel: kom niet als je hoest, koorts of ziekte-verschijnselen hebt, hou afstand tot andere klanten en pinnen wordt op prijs gesteld. En verder: mailen en bellen mag altijd!

Het levert ook praktische problemen op: sommige van onze leveranciers zitten in Duitsland en Frankrijk en daar komt de komende weken echt alles plat te liggen. Dus mocht je wat langer moeten wachten op je bolletjes die je besteld hebt, dan hoop ik dat je geduld hebt - het komt echt wel maar misschien wat later.

Ik voel ook een tegenstrijdigheid: aan de ene kant moet ik de winkel zien te runnen en vervolgens moet dat dan door berichtjes over handwerken..... 😕, nou niet bepaald een eerste levensbehoefte maar het houdt je wel van de straat en het helpt tegen piekeren en verveling.
Ik heb ook niet zo heel veel inspiratie hoewel de winkel vol met prachtige bollen ligt. Gelukkig heb ik heel veel lieve klanten die mij ook weer inspiratie geven. Adrie breide dit prachtige jurkje in regenboogkleuren en het logeert een poosje in onze winkel:


Ze koos 12 vrolijke kleurtjes Scheepjes softfun en breide het jurkje in 1 stuk volgens dit patroon (Rainbow Dress) op Ravelry. (en ze had zoveel over dat ze zeker nóg zo'n jurkje kan breien!).






4 opmerkingen:

  1. Juist in deze roerige tijd is het fijn om een gewoon blogbericht te lezen over breien, haken en mooie wolletjes. Handwerken is nu helemaal fijn om het hoofd leeg te maken en een beetje te ontspannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij zijn haken en breien wel eerste levensbehoefte, want zonder word ik gek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ongewone tijden ... voor jullie winkel zeker spannende tijden.
    Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen