Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 12 maart 2020

Nostalgisch

In deze bijzondere tijden (want zo kun je het ondertussen echt wel noemen, toch?) ga ik op dit blog maar gewoon verder met zoiets banaals als handwerken, tenslotte kun je dat gewoon ook binnen doen. Gelukkig zijn er nooit meer dan 100 bezoekers tegelijk in onze winkel 😂, het Brei- en Haakfestival is pas over máánden en de webshop, de mailbox en de post doen het naar behoren......
Ik laat daarom het Corona-virus maar voor wat het is en laat jullie deze prachtige sprei zien:


Jolanda en Naomi van Haakplein.com maakten in opdracht van Durable een patroon voor deze prachtige sprei. Het oorspronkelijke patroon was eerst voor een gordijn (óóit, -tig jaar geleden) maar ze maakten er een moderne sprei van met een nostalgisch tintje. 


Het gratis patroon voor deze sprei vind je bij Durable. Hij is gehaakt met 11 bollen Durable Breikatoen no. 8 (200 x 150 cm). Uiteraard kun je de maat ook aanpassen, dit staat op het patroon.


Durable Breikatoen no 8 is verkrijgbaar in wit en ecru en is te bestellen via onze webshop. Wil je toch liever een kleurtje? Dan hebben we in de winkel wel een alternatief of stuur even een mailtje!








2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Op de website van Durable kun je het patroon zelf downloaden: https://durableyarn.com/patronen/419/nostalgische-sprei

      Verwijderen