Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 14 maart 2020

Géén Brei- en Haakclub in maart!

Uiteraard houden wij ons ook graag aan alle regels en adviezen rondom het Corona-virus en daarom gaat deze maand de Brei- en Haakclub niet door!


De eerst volgende datum voor de Brei- en Haakclub is dan donderdag 9 april (uiteraard onder voorbehoud). Alle andere data vind je hier terug.   Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Zodra we weer gaan beginnen geef ik dit weer aan op mijn blog!

De winkel is open op normale openingstijden. De webwinkel uiteraard altijd en als je iets daar niet vinden kan mag je altijd even bellen of mailen. Mocht je veel thuis zitten en inspiratie nodig hebben: lees alle 3000 berichtjes op mijn blog nog maar eens door, je komt vast iets moois tegen 😉. 
Hou je taai allemaal!



2 opmerkingen:

  1. Leuke stukjes schrijf je! Ben blij dat ik je winkel ontdekt heb.
    Veel gezondheid gewenst de komende tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig kan thuis breien, haken en naaien wel gewoon doorgaan.
    Fijn dat winkels zoals die van jou gewoon bereikbaar blijven.
    Keep calm ... en laten we hopen dat we het virus gauw te boven zijn.

    BeantwoordenVerwijderen