Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 18 juni 2019

XOXO

Je zal het wel gemerkt hebben, af en toe sla ik een dagje bloggen over. In de zomer ben ik eh...... bezig. Nog iets meer bezig dan normaal, zeg maar 😉.



Tussen de jam en het veilig stellen van de strengen wol vóór de regenbui kan ik net even bloggen.
Ik wou dat jullie het konden ruiken! 


Het is heerlijk zomer. Genieten van het warme weer, het fruit dat uit de moestuin komt, het buitenleven-zolang-het-duurt, de lange avonden. Zo langzamerhand glimt er wat vakantiesfeer door omdat al regelmatig gasten hier op vakantie zijn of gewoon een dagje Zeeland doen en dan even langskomen. 


Voor wie zich niet hoeft bezig te houden met aardbeien, frambozen en strengen wol, zocht ik nog een heel leuk patroon op 😀:

Dit kleurrijke XOXO-kussen is een ontwerp van Haak maar Raak. Heerlijk vrolijk en prachtig op je tuinbank of op je picknick-kleedje in de tuin! Maar uiteraard kun je de kleuren helemaal aanpassen aan je eigen smaak. Je kunt het patroon hier kopen (ENG en NL).

Foto's en ontwerp: Haak maar Raak

Ik ga die potten vullen en de strengen binnenhalen, we houden het vast niet droog vannacht!




2 opmerkingen:

  1. Ik kan me helemaal voorstellen hoe lekker het bij jou ruikt tijdens het maken van de jam. Het fruit ziet er heerlijk uit. Echt zomers. Ook die prachtige strengen garens doen zomers aan. Je bent en blijft een bezig vrouwtje. En dan tussendoor nog even een leuk blogbericht maken. Knap dat je dit allemaal zo goed combineert.

    Fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O heerlijk zelfgemaakte jam mmmmmm. Hier vanochtend een gigantische onweersbui die lang bleef hangen. Maar de tuin is weer nat en de vijver gevuld hihi.
    Wat een leuke rollen. Wat zijn er toch mooie patronen te vinden op het Word Wijde Web.
    Hopelijk zijn de wolletjes droog geworden.

    BeantwoordenVerwijderen