Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 6 juni 2019

Volgende..........

Na enkele dagen wordt het in mijn hoofd ook iets minder chaos 😉, ik heb dit keer echt even tijd nodig gehad om alle indrukken te verwerken, de boel te laten bezinken en na te kunnen genieten. Deze hele week heb ik geen haak- of breinaald vast gehouden maar nu moet er hoog nodig nog wat af!


Want die sjaal hing daar wel mooi te zijn op dat Brei- en Haakfestival, maar ik heb gewoon alle draadjes weggestopt en afgehecht. Er is echter nog wat garen over - ik ga vrolijk verder! 😁



Op dit moment zijn de pakketten helemaal uitverkocht, in beide kleurstellingen. Dit weekend ga ik echter weer een bestelling plaatsen. Wil je in de vakantie verzekerd zijn van een heerlijk kleurrijk, vooral-niet-te-moeilijk brei- of haakwerkje? Dan kun je het pakket voor deze sjaal al bestellen via onze Webshop. Hou dan dus rekening met een levertijd van van ca 2-3 weken! 
Het pakket bestaat uit 2 verloopbollen van 750 meter en een brei- én haakpatroon. 
Er zijn 2 kleuren: Een regenboog-versie en een Blauw-groene variant (€ 35,00).



En ondertussen zijn we al bezig met een volgend evenement: Visserijdag op zaterdag 29 juni 2019, maar daar over later meer........






3 opmerkingen:

  1. En zo huppel je van het een naar het andere evenement. Wat een drukte zo voor de grote vakantie met nog eens heel veel mensen die naar Zeeland komen en misschien ook wel graag bij jou bolletjes en patronen willen komen kopen.
    Succes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie sjaals!
    Succes met de voorbereidingen.
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen