Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 27 juni 2019

Unicat Maritiem!

Over 2 dagen is het al zover: de Visserijdag - editie 2019.
Voor deze dag hebben we een speciale unicat-variant in maritieme kleuren:
Het betreft hier een combinatie van 2 kleine bollen: een rood-witte en een blauw-witte bol, elk van 500 meter lang. Je kunt deze kleurencombinatie op verschillende manieren verwerken: bijvoorbeeld tegen elkaar in breien zoals hier boven of een strepen-effect zoals bij deze sjaal waar ik al eerder over blogde.

Of ga je met rood beginnen tot wit en ga je verder met de volgende bol tot donkerblauw? Het kan echt allemaal! Met 1000 meter kun je echt alle kanten op.


Deze bolletjes heb ik al wel in de webshop gezet, de voorraad is echter beperkt, op = op! Ook zijn er een aantal sets in de winkel en op de Visserijdag.
Bij je bestelling krijg je automatisch het patroon van de gebreide omslagdoek die hier op de foto te zien is. Wil je liever het patroon van de strepensjaal, meld dat dan even op het bestelformulier!








1 opmerking:

  1. Een hele fijne dag morgen. Het is voor mij te warm en blijf dus thuis met de deur dicht.

    BeantwoordenVerwijderen