Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 14 juni 2019

Aladdin

Sommige dingen zijn tijdloos! Ik zag een tijdje geleden een trailer voor de nieuwste uitvoering van Aladdin, het oosterse sprookje van de arme jongen met zijn wonderlamp. Mijn kinderen waren vroeger verzot op het verhaal en de Disney-tekenfilm. Natuurlijk maakten we verkleedkleren!
Op Ravelry vond ik een patroon van sloffen die er helemaal bij passen! Of ze praktisch zijn vraag ik me af 😁 maar mooi zijn ze wel Met deze gekrulde perzische slippers kom je helemaal in de stemming!Patroon en Foto's: Ravelry

Die gebreide zitten vast lekkerder dan de mijne 😉


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...