Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zaterdag 15 juni 2019

Visserijdag 2019

Over twee weken is het al weer zover: Visserijdag 2019!


Op zaterdag 29 juni vindt het jaarlijkse evenement weer plaats en laten we ons in Arnemuiden van onze beste kant zien!


Arnemuiden heeft niet alleen een rijk traditie als het gaat om visserij en scheepvaart, maar ook de Visserijdag zelf is een traditie. Elk jaar, de laatste zaterdag van juni, vind je een bonte verzameling aan kramen, leuke optredens, ringrijden, open musea, vissersschepen van toen en nu en natuurlijk veel lekkers van zee. 


Op het Havenhoofd ('t Ôôd) is weer een heus visserijplein ingericht. Misschien liggen er dit jaar wel 2 kotters aan de kade. Uiteraard kun je daar - tegen een kleine vergoeding - terecht voor een gebakken visje en ook worden er mosselen gekookt. Om 12.00 en 15.00 uur is er een visveiling.

Op de Markt zijn verschillende optredens vanaf 11.00 uur van o.a. de Muziekvereniging en Klederdrachtvereniging De Arke. In de Burg. Hackstraat kun je de ringrijders volgen.

Het Museum, de Werf en de kerk zijn deze dag ook open, ze zijn de moeite waard om te bezoeken!En tussen al deze leuke dingen vindt je nog zo'n 100 kramen met moois en lekkers! Onze winkel is in het midden van al dit feestgedruis en natuurlijk proberen wij deze dag weer de mooiste garens te laten zien. Ook in onze kraam voor de winkel kun je terecht voor Zeeuwse stoffen, prachtige wolpakketjes, etc. 


Het is deze dag altijd erg druk in Arnemuiden. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets of met de trein (2 x per uur in beide richtingen)!!!
Je kunt de nieuwtjes rondom de visserijdag blijven volgen via de Facebookpagina Arnemuiden Heeft Het, je vindt daar ook het complete programmaboekje.


Nog even kijken hoe het er vorig jaar uitzag?:


We hebben er weer zin in!!


Staat het in je agenda?
Zaterdag 29 juni 2019
10.00 - 16.00 uur
Arnemuiden

4 opmerkingen:

 1. Het staat in mijn agenda en wie weet staat de wind die kant op die dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In mijn agenda genoteerd. Kan je de fiets daar goed wegbergen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met de voorbereidingen.
  Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt het ene feest amper achter de rug en het volgende staat al weer voor de deur. Dat brengt vast veel extra werk voor jou. Succes met de voorbereidingen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...