Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 21 juni 2019

Zomerkoninkjes

Het wordt zomer, het zal je niet zijn ontgaan 😉. Ik geniet op deze lange dagen van de nog aangename temperatuur, het kan volgende week best eens pittig worden! Gelukkig zitten we in een gunstige hoek, ik hoop maar op een luchtig windje van zee.
Ondertussen produceert die tuin rustig door, de afwisseling van zon en regen is een vruchtbare combinatie en houdt ons lekker bezig. Onkruid gedijt namelijk ook prima bij deze omstandigheden....


Daarom een ideetje uit mijn oude blogdoos. De jam mag je zelf koken, katoen voor het aardbeitje hebben we natuurlijk wel en ook Zeeuws Schortenbont is volop verkrijgbaar in onze winkel of via de webshop. Een patroontje voor een gehaakt aardbeitje vind je hier of hier.


3 opmerkingen:

  1. Die zijn leuk en zelfgemaakte confituur is zo veel lekkerder!
    Fijn zonnig weekend,
    groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo wordt het lekkere potje jam opeens een chic lekker potje jam, ook leuk als cadeautje.

    BeantwoordenVerwijderen