Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 11 juni 2019

Update Workshops

Goeiegrutten! Dat liep storm afgelopen weekend (dát zal die windkracht 8 veroorzaakt hebben 😉). Ik blogde vrijdag over de workshops die Christel de komende weken gaat geven en ze zitten al bijna vol. Voor de workshop Versiertrucs is op dit moment nog 1 plekje, de workshop Portugees breien zit echt bommetje vol. Nu is Christel zo lief geweest om nog ruimte te maken in haar agenda voor een extra workshop Portugees breien op 3 augustus in de middag.

Let dus even op!! Heb je al wat ervaring met Portugees breien of heb je al eerder een workshop hierin gedaan? Dan is de workshop Portugees Fair Isle iets voor je, daar zijn nog enkele plaatsen voor vrij op 3 augustus 's morgens. 

Heb je deze techniek echter nog nooit gedaan? Dan kun je je het beste inschrijven voor deze workshop (basis) - deze is op 3 augustus 's middags! Natuurlijk kijken we in het najaar ook weer naar nieuwe plekjes in de agenda. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...