Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 3 juni 2019

Bijgekomen?

Zo, zijn jullie een beetje bijgekomen? Ik moet zeggen dat ik wel weer een kick kreeg van alle lieve, leuke en enthousiaste reacties via blog, mail, Facebook en in het gastenboek! Vanmorgen ben ik eerst een paar uur bezig geweest om iedereen de beloofde patronen en links te sturen. Daarna begon de klus in de winkel. Maar ook dat is - met hulp - weer helemaal goedgekomen.


Het ziet er toch weer uit als een winkel in plaats van een slagveld? 😉

Dus morgen gaan we weer fris en fruitig beginnen, op naar het volgende evenement want over 4 weken is het hier weer Visserijdag (zaterdag 29 juni). Wéér een Feestje!

Wat nog niet op orde is, is de webshop. De voorraad klopt vast niet meer en ik probeer deze week een aantal nieuwe draadjes waar ik eerder over blogde in de webshop te plaatsen, maar veel mooie bolletjes moeten eerst weer binnenkomen. Vanbinnen bruist het al weer van nieuwe ideeën en plannen - stay tuned!1 opmerking:

  1. Het ziet er weer heerlijk opgeruimd uit. Het was een heerlijke dag afgelopen zaterdag. Weer een praatje gemaakt met onbekende mensen wat heel leuk was.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...