Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 20 juni 2019

Brei- en Haakclub

Wat vliegt de tijd! Vanavond is het al weer de laatste Brei- en Haakclubavond voor de zomervakantie.
Nog één keer kletsen, lachen, beetje haken en breien (of achteruit) voor de een korte zomerstop inlassen. Vanaf half 8 is iedereen weer van harte welkom in onze winkel.


Eind augustus gaan we dan weer fris van start met nieuwe winterbolletjes en een heleboel nieuwe ideeën!

In de tussentijd is de winkel gewoon open. Een vakantie is niet gepland maar als er perioden zijn dat de mussen van het dak dreigen te vallen, dan kan het zijn dat we de winkel een weekje sluiten of alleen de morgens open zijn. Uiteraard hou ik jullie daarvan op de hoogte via dit blog!2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...