Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 24 juni 2019

Strandtas

Niemand gesmolten in blogland? 😉 Hier is het heerlijk aan het afkoelen buiten - in tegenstelling tot de rest van Nederland - ook al is dat maar voor even. Ik vond deze tas wel heel toepasselijk bij het weer:

Patroon en foto: Hooked on Patterns

Zo'n heerlijke strandtas komt vast nog vaker van pas deze zomer! De motieven doen denken aan schelpen, strand, golven en de zee. Zo'n "Zomer-in-Zeeland"-tas 😊
Het patroon is te koop via Ravelry of  Hooked on Patterns. De tas is gehaakt met wat dikkere katoen.

In de loop der jaren heb ik al heel wat patronen van tassen verzameld, je vindt ze allemaal terug onder het label Tas.
4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...