Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 3 juni 2019

Bijgekomen?

Zo, zijn jullie een beetje bijgekomen? Ik moet zeggen dat ik wel weer een kick kreeg van alle lieve, leuke en enthousiaste reacties via blog, mail, Facebook en in het gastenboek! Vanmorgen ben ik eerst een paar uur bezig geweest om iedereen de beloofde patronen en links te sturen. Daarna begon de klus in de winkel. Maar ook dat is - met hulp - weer helemaal goedgekomen.


Het ziet er toch weer uit als een winkel in plaats van een slagveld? 😉

Dus morgen gaan we weer fris en fruitig beginnen, op naar het volgende evenement want over 4 weken is het hier weer Visserijdag (zaterdag 29 juni). Wéér een Feestje!

Wat nog niet op orde is, is de webshop. De voorraad klopt vast niet meer en ik probeer deze week een aantal nieuwe draadjes waar ik eerder over blogde in de webshop te plaatsen, maar veel mooie bolletjes moeten eerst weer binnenkomen. Vanbinnen bruist het al weer van nieuwe ideeën en plannen - stay tuned!



1 opmerking:

  1. Het ziet er weer heerlijk opgeruimd uit. Het was een heerlijke dag afgelopen zaterdag. Weer een praatje gemaakt met onbekende mensen wat heel leuk was.

    BeantwoordenVerwijderen