Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 5 juni 2018

Te laat

Soms kun je iets nog zo goed en precies voorbereiden, niet altijd alles gaat goed en volgens plan.
Helaas wachtten wij afgelopen zaterdag tevergeefs op ons doosje Maya-wol. Het werd pas na half 3 bij ons bezorgd, toen waren de meeste mensen wel voorzien van een flinke tas wol!


Jammer, jammer (gemiste kans...) maar natuurlijk staan de "taarten" nu wel in de winkel én in de webshop. Als je van langzaam kleurverloop houdt moet je dit echt eens proberen. Deze cakes zijn van wol 25% merino, 25% alpaca en 50% Acryl. Ze zijn naar hetzelfde idee gemaakt als unicat, 4 draden waarvan er elke keer eentje van kleur verloopt.

Vorig jaar maakte ik deze heerlijk omslagdoek voor Miriam (wees eerlijk, de foto's zijn te mooi om niet nog een keer te delen...)




Maar ook andere kleuren zijn echt prachtig!



In de webshop heb ik ook alle nieuwe kleuren geplaatst. Nog niet alles is op voorraad maar we bestellen weer regelmatig. Bij vrijwel elke kleur is ook een afbeelding van het verloop.


  

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke garen (ponchito of juist haken),
kijk dan even de berichten na onder het label Maya


o ja, en dit doosje "gewone" kwam de winkel ook een dag te laat binnenrollen.
Dat betekent wel dat er weer wat op de kast staat als je langskomt 😊!




3 opmerkingen: