Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 18 juni 2018

Bezoek

We hebben familiebezoek en dat betekent ietsjes minder bloggen (is maar voor even), lange avonden bijpraten (voor Ali dan...), samen voetbal kijken, veel lekkers eten en véééééél foto's en selfies maken......
En ik kijk weer eens door de bril van anderen naar onze omgeving en onze maatschappij en bedenk dat we bofkonten zijn!


3 opmerkingen:

 1. O wat gezellig, Geniet er maar lekker van hoor. Vooral dat kletsen en eten is al gezellig.
  Ik snap dat wel dat met andere ogen kijken naar je eigen omgeving, wij hadden dat jaren geleden eens met Zuid-Afrikanen die het volgens hen al wel goed hadden, nou....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier daar in het zeeuwse , onze lievelingsprovincie, 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  ดูหนัง

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...