Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 4 juni 2018

The day after the day after.......

Het zal je niet verbazen dat ik gisteren total loss was 😊. Zaterdagavond kon ik nog lang doorgaan door al die adrenaline in mijn lijf, maar die was gisteren wel uitgewerkt. Oef, ook de opluchting dat het allemaal goed was gegaan voelde ik. Wat was ik moe!!!
Ik geloof dat de meesten het wel naar de zin hebben gehad, gezien alle reacties die ik kreeg via blog, mail of Facebook.

 

Vanmorgen deed ik voorzichtig de winkeldeur open........ ai, werk aan de winkel! Alles wat uit de tenten was gehaald was zaterdag in grote dozen gesmeten en dat moest eerst uitgezocht worden. Wolletjes, katoentjes en cakes moesten weer een plekje vinden, gelukkig had ik hulp. Hoe kan het nou dat ik toch minder ruimte leek te hebben? 😮
De winkel is in elk geval weer toonbaar, het atelier er achter nog niet - morgen weer een dag!


Nu even kokkerellen en daarna de administratieve kant verwerken. Nog even geduld, ik stuur zo snel mogelijk (vanavond of morgen) de beloofde patronen e.d. Ook de webshop is nog niet helemaal bijgewerkt. Er zijn heel veel handgeverfde garens verkocht - doe gaan we heel snel weer aanvullen. 
Toch dringend iets nodig? Mail dan even!
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...