Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 29 juni 2018

Bijna klaar.......

Je zou toch denken dat ik na 20 visserijdagen (zolang bestaat de winkel al) wel een keer op tijd klaar zou zijn met de voorbereidingen, maar elk jaar loop ik toch weer te haasten. Het hoort er een beetje bij natuurlijk! We hebben er echt zin in.


Vanmiddag arriveerde de ARM 46 door het kanaal en ligt nu op 't ôôd (Havenhoofd voor de niet-Zeeuwen). Dat is echt járen geleden dat een visserschip ook daadwerkelijk in Arnemuiden lag, dus dit is absoluut een bezoekje waard!Terwijl buiten de kramen worden opgezet, de dranghekken worden geplaatst, het podium wordt opgebouwd - gonst het binnenshuis bij de plaatselijke winkeliers om alles op tijd klaar te krijgen!
Hier in elk geval wel......... 😀


Ondertussen krijg ik de laatste berichten door van activiteiten die plaats vinden o.a. op het Visserij-plein. Op dit plein vind je morgen een grote vis-tafel met een grote diversiteit aan vis. Allerlei soorten (Noordzee-) vis - laat je alles uitleggen door de specialisten!

Nóg leuker is het dat vanaf 14.00 uur op dit plein superverse, schoongefileerde, panklare vis per kilo wordt geveild. Heerlijke schol, schar en slibtong - het kan niet verser!
Bovendien wordt ook deze reuze tarbot van 5,5 kilo geveild! Kom je kijken en meedoen???
De opbrengst is voor St. Teius en de KNRM.


Tja, je zou bijna vergeten dat wij ons inkomen verdienen met de verkoop van bolletjes wol - en niet met vis! Dus laat ik ook nog maar even zien wat ik geverfd heb deze week.....:

Heerlijke zachte lace - merino (600 meter/100gram)

Vrolijke tweed, voor sokken en sjaals

Sokkenwol - merino - glittertjes
Echt van alles wat!

En uiteraard is de kraam voor onze winkel ook gevuld met van alles en nog wat.

Zien we je morgen?

Afbeeldingsresultaat voor blij dat ik brei klederdracht2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's heeft je huisfotograaf gemaakt :-D!!
  Het ziet er allemaal goed uit.
  Succes vandaag en een fijne dag.
  Lieve groet, Nelleke
  PS, het was zo leuk om je gisteren te zien en bij te praten!! Echt genoten! En dan ook nog zulke mooie wolletjes scoren! Yeah, I love handdyed yarn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je enorm veel plezier tijdens deze heerlijke visserijdag.
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...