Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 11 juni 2018

Huisje

Na afloop van het Brei- en Haakfestival kreeg ik van verschillende bezoekers de vraag waar dat "leuke huisje" vandaan kwam. Omdat ik vanaf half 11 niet meer buiten ben geweest had ik werkelijk geen idee waar men naar vroeg!

Maar dat is opgelost! Dit is dat schattige huisje:


En het was van Geja van Draadkracht, het is een super leuk project-tasje.


Geja stuurde de link en met alle pleizer link ik even door, dit schattige huisje en nog vele meer is van Fiber Rachel en de tasjes zijn te koop via Etsy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...