Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 25 juni 2018

Bolletjes

Wat een heerlijk weer vandaag! Ideaal om een paar strengen te verven (nou ja, een paar.....). Tenslotte gaan deze week de strengen weer op de post voor het abonnementje! En a.s. zaterdag (Visserijdag) moet er uiteraard ook van alles op voorraad zijn! We gingen los vandaag en het weer zit erg mee zodat de strengen snel kunnen drogen.




(eh...... dit is de helft...)

Zelden heb ik zoveel plezier als met een middagje garens verven. Even geduld nog, aan het eind van de week zijn ze droog en probeer ik e.e.a. in de webshop te zetten (op dit moment is die niet meer heel actueel). Ik heb nog een "bezig" weekje voor de boeg.
De zomer laat zich in elk geval van zijn goede kant zien, eindelijk wat zon en een heerlijke temperatuur. (Veel warmer hoeft het van mij niet te worden 😉)

Om alvast in de vakantiestemming te komen wil ik vandaag linken naar de prachtige bolletjes-tas van Jellina


Hip, praktisch én mooi!



De tas is gehaakt met 8 bollen Catona/Catania Denim wat een iets gemêleerd effect geeft maar uiteraard kan een egaal effen kleur uiteraard ook, mogelijkheden te over! 
Je kunt het uitgebreide Nederlandse patroon kopen bij Jellina.
Jellina's blogpost over deze tas vind je hier.

Nu gauw zorgen dat het eten klaar is, ik heb nog een intensieve voetbalwedstrijd voor de boeg. Duimen jullie voor Ali's bloeddruk (en de mijne....)?




2 opmerkingen:

  1. Superleuk patroon! Dankjewel weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wol verven lijkt me idd een gezonde ontspanning.
    Hoe verf jij je wolletje?
    Een weckfles lijkt me een goede optie voor één streng, maar voor meerdere gebruik je vast een andere methode?
    Tips zijn welkom.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen