Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 22 juni 2018

Nieuwe kleuren

Ooooh, nu zijn er toch prachtige nieuwe kleuren Unicat te bestellen! Oef! Maar wat te kiezen? (is soweiso al best lastig uit meer dan 120 kleuren...).
Dus vraag ik jullie hulp maar ­čśë: maandag ga ik bestellen - de levertijd is ca 2-3 weken (vast nog op tijd voor je vakantie!), kijk maar mee naar dit moois:

Unicat Beddegoed
(prachtig antiekblauw, oudroze, lichtroze)

Unicat Bergmeer
Turkoois, mint, zacht zeegroenUnicat Rhododendron
Bordeaux, petrol, zachtgroen


Unicat Zomer Onweer
Donker rozerood, jeansblauw, lichtblauw

Unicat Gerbera
Rood, fuchsia, oranje, geel


Unicat Beach
Oceaangroen naar zand


Unicat Heide
Van braam-paars naar rozerood


Unicat Nachtwacht
Van Nachtblauw via taupe naar zand


Unicat Ankerplaats
Van jeans via donkerblauw naar donkerrood

Unicat Marmer
Van zand naar grijs

Wees eerlijk, dat is toch moeilijk kiezen??
En dan zijn er nog die ándere 110...........

Heb je een kleur op het oog? Bestel dan dit weekend!
De bol unicat wordt geleverd over ca 2-3 weken.
(geen van deze kleuren zijn nu op voorraad in de winkel!)
Ben je van plan om in de zomervakantie een kleurtje te halen in de winkel? Bestel dan je favoriete kleur op tijd, je kunt bij het bestellen ook kiezen voor "betalen bij afhalen".


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...