Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 9 juni 2018

Tunische bloemen

Het contrast met vorige week kan echt niet groter..............wat een stilte vandaag! Weinig mensen op straat en de enkeling die binnenstapt vraagt de weg naar de supermarkt, de haven (o, nee...) of komt zeggen dat "dit soort winkeltjes" in de Randstad niet meer bestaan - nee, die hebben natuurlijk allang  eieren voor hun geld gekozen. Slecht voor mijn ego, op een of andere manier.
Er worden bolletjes teruggegeven, gevraagd of 10 cm Schortenbont ook afgeknipt wordt (túúrlijk), ik verkoop 65 centimeter lint (à € 0,50 p/m). Ondertussen schijnt de zon en is het heerlijk buiten, ik hoop stiekem maar dat er nog wat mensen binnenstappen voor een echte aankoop want anders ga ik gillen. Op een of andere manier ben ik veel productiever (en vrolijker) als er een beetje druk op de ketel zit.


Natuurlijk is er altijd wat leuks te melden op handwerkgebied! Deze leuke bloemensjaal is ontworpen voor Durable door Atty. Het lijken gebreide bloemetjes maar in werkelijkheid zijn ze (Tunisch) gehaakt. Vorige week hadden we deze complete pakketten op het Brei- en Haakfestival en er zijn er nog enkele over. Ik heb ze zojuist in de webshop geplaatst.


Vind je het een leuk patroon maar kies je liever voor andere kleuren, ander garen of een ander project? Het patroon van dezeTunische bloemen is ook te koop via Ravelry. Alternatief garen en een nieuw projectje maken het helemaal anders!Fijn weekend!6 opmerkingen:

 1. Dit is dan wel weer heel stil in vergelijk met vorige week zaterdag. Vandaag was de Delta Ride for the roses in Goes. Misschien zaten ze daar allemaal, ik wel in ieder geval. Het is vast een stilte voor de storm. En dan kunnen we allemaal die leuke sjaal gebruiken. Komt vast goed.
  Lieve groet Cocky.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk had je nog wat aanloop. Maar nu is het weekend voor je dus lekker genieten van de twee vrije dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geloof dat men het in de Randstad ook niet waagt om zulke mini-aankopen te doen; daar neem je voor het gemak gelijk een meter lint denk ik. Neem je minder dan is de eenheidsprijs hoger of je betaalt afknipprovisie.
  Wat een leuke sjaal, ik bewonder de mensen die het geduld hebben die bloemetjes te maken en dan ook nog aan elkaar te zetten. Lijkt me een behoorlijke puzzel!
  Ik wens je een goed weekend met veel kopers in de webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou die mensen moeten dan misschien in de Randstad hun oogjes wat verder open doen ;) want in Delft, Katwijk, Den Haag, Pijnacker en Scheveningen zitten heel mooie, goed gesorteerde ouderwetse wolwinkels die ook met hard werken en enthousiasme hun bolletjes aan de vrouw proberen te krijgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We hebben vorige week de sjaals uitgebreid bewonderd en dachten serieus dat de bloemetjes gebreid waren. 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  ดูหนัง

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...