Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 7 juni 2018

Lapjes

Velen van ons hebben er een paar liggen..... UFO's (UnFinished Objects) - ooit aan begonnen maar nooit afgemaakt. Hoe komt dat toch?
Volgens mij vinden vele handwerksters het hele proces eigenlijk belangrijker en leuker dan het uiteindelijke resultaat! 😊 Kan ik dat ook? Hoe staan die kleuren bij elkaar? Krijg ik die techniek onder de knie? Hoe zou dat garen opbreien? Lukt het mij om dat steekje te haken?

Soms hoef je natuurlijk geen hele deken of trui (die dan weer niet blijkt te passen) te maken om iets onder de knie te krijgen. Maak eens kleine dingen, soms verrassend eenvoudig.

Foto en patroon: Garnstudio

Corner-to-corner-steek leren? Maak een onderzetter of pannenlap (die deken doe je erna....!)
Een makkelijk werkje voor op de camping en vakantie.

Het patroon vind je bij Garnstudio.
1 opmerking:

  1. Ik heb er ook wel een paar liggen. Nu is een paar meestal twee maar ik vrees dat het momenteel x5 is. Iedere keer denk ik weer dat eerst afmaken maar......Dan is er toch weer iets wat eerst moet. Hopelijk lukt het me toch om alles af te maken dit jaar 😊😊😊

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...