Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 31 juli 2016

Terugschakelen

Wat is het fijn om af en toe te kunnen terugschakelen van een drukke werkweek! Het halve dorp is op vakantie naar verre oorden, wij maken plannen en dromen van "later als we groot zijn" en ondertussen genieten we van het kleine:







Zo zijn we thuis en toch een beetje weg.... :-)


We zijn komende week nog de hele week geopend van dinsdag t/m zaterdag, daarna sluiten we 1 weekje (2e week van augustus)

4 opmerkingen:

  1. Mooie foto's, ik geniet ook van de kleine dingen...
    Mijn stokroos is terug van nul moeten beginnen, nadat de slakken er aan zaten.
    Die van jou ziet er goed uit!
    ...en die gele goudsbloem, blauw komkommerkruid, peachtig!
    Alleen die rode bloemetjes herken ik niet onmiddellijk.
    Nog een leuke laatste werkweek en alvast een hele fijne rustweek nadien gewenst!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi..kleine dingen zijn veel intensiever om van te genieten als grootte..onder het aloude motto..wie het kleine niet eert..is het grootte niet weerd.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geniet ervan!! Zoveel om van te genieten....

    BeantwoordenVerwijderen