Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 20 juli 2016

Verrassing

H'mmmm, lekker even bijkomen hoor! Hier is de afkoeling al ingetreden - zonder onweer - en er is geen betere plek dan ons tuintje.


Ali-made limonade, frisse bessen, breiwerkje. En een stralend strakblauwe hemel met een verkoelend windje. Zo zomer!
Gelukkig werd vandaag de winkel druk bezocht - kom op, we laten ons niet uit het lood slaan door een beetje warmte :-) De échte die-hards breien en haken toch wel, of nemen wat voorraad mee voor later. Zo kwam er op het eind van de middag nog een verrassings-doos unicat binnen. Onder het mom: "stuur maar op wat je hebt" is deze besteld, de volgende bestelling komt hopelijk begin augustus.
Deze doos is al aardig geplunderd door een aantal Vlaamse dames, maar er is nog genoeg over. Let op: dit zijn allemaal verschillende lengtes!! Dit staat morgen in de winkel (voor wie nog een last-minute vakantieproject nodig heeft......)

De grootste bollen 1500 meter (€ 41,95)- bijv. voor een cirkelvest.
Rood/roze en Lavendel-wit (identieke bollen, alleen andersom gewikkeld)

 1270 meter (€ 35,50)
jeans-rood en rood-wit

1090 meter (€ 29,95)
Zinnia (roze oranje), Jeans-Sanddorn (duindoorn), Koraal

900 meter (€ 24,95)
(de lengte die ik meestal verkoop)
Zomerliefde (zalmoranje-fuchsia), Zeeanemoon (zachtturkoois-oranje),
zomer-lagune (wit-turkoois)

750 meter (€ 19,95)
Steen (licht/donkergrijs), Eucalyptus (groenig), Drijfhout (beige/grijzig)

 De kleinste bolletjes: 500 meter  (€ 13,95)
Strand-kiezel (beige-grijs), lichtblauw-creme, Jeans Plox (jeans naar roze)

Fijne avond!

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...