Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 11 juli 2016

Bijna....

Ugh! Die laatste loodjes........
Voor de koters dan, he!
Ze zijn zwaar (en dus voor mij ook, geloof ik). Het wordt tijd voor een kleine break, we zijn er bijna!!
Wat de openingstijden van onze winkel betreft: wij sluiten 1 weekje van 8 t/m 15 augustus. We zijn dan alle dagen dicht, en ik verstuur dan ook geen bestellingen. Ook ga ik mijn "vrije donderdagmiddag" weer houden - vanaf deze week tot eind augustus. De winkel is dan dus wel open, maar ik ben er zelf niet, Ali neemt dan waar. Het geeft me de gelegenheid om heel af en toe wat te ondernemen naast het werk. Ook zal ik af en toe een blogje overslaan - dat doen jullie vast ook :-)

Ondertussen houdt de moestuin geen zomervakantie. Viel de aardbeien-oogst wat tegen (het is een topjaar voor slakken en zij houden ook heel erg van deze zomerkoninkjes) - de bessen zijn er weer in grote getale, ook daar vinden we slakken maar da's toch een hele klim. Dus koken we jam, draaien we sap en smoothies. Ook van de kersen kunnen we genieten!


Foto en patroon: CrochetMillan

Deze mandala kreeg de naam: My little Cherry Blossom - om die kersen toch maar terug te laten keren :-) Het is een mooi klein projectje voor je restjes én voor de vakantie. Hang 'm op, maak er een onderzetter van of pannenlap, zet 'm op een lapje vrolijke stof voor een tuinkussen of tas.
Je vindt het Engelse patroon hier, er zitten heel veel foto's bij zodat de taal geen probeem moet zijn.
Kijk zeker nog verder op het blog van Crochet Millan, je vindt er nog meer leuke mandala's.7 opmerkingen:

 1. O vreselijk hè die slakken. Bij ons verwoesten ze ook de hele tuin. Ze zitten zelfs in de bloembakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke mandala! Dit is een nieuwe trend in het haken aan het worden precies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat ook jij aan vakantie toe bent, want ja, het is toch elke dag maar weer werken. En dan een eigen zaak, dat vergt ook heel veel. Ik zou zeggen, ga eerst genieten van je vrije donderdagen en dan van een welverdiende week vakantie in augustus! groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe toch wat rustiger aan Jeanet, je hoeft niet elke dag te bloggen, de meesten doen het minder nu, ook ik noodgedwongen. Geniet van je donderdagen en gebruik ze niet altijd om te werken!!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt groot gelijk Jeanet, ook jij hebt vrijaf nodig! Misschien wel meer dan een week en een paar middagjes... maar ik begrijp dat dat lastig is. Het is je van harte gegund en ik hoop dat je er echt van kan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Jeanet,
  Je hebt groot gelijk om lekker een weekje en dagen vrij te nemen. Het is je van harte gegund hoor. Heerlijk rustig aan doen. Wat een ontzettend leuke doily. Heel mooi. bedankt voor de inspiratie.
  Fijne dinsdag en alvast een fijne vakantie.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed idee om lekker vakantie en wat andere vrije momenten te nemen. Even lekker gas terug nemen en genieten van andere dingen dan het alledaagse.
  De slakken weten wel waar ze van houden. Ze doen zch heerlijk te goed aan die dingen die wij mooi en lekker vinden.
  De mandala is prachtig. Dank je voor de link.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...