Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

woensdag 27 juli 2016

Versieren

Het is vakantietijd en ook de kinderen zijn lang thuis. Ik heb bewondering voor alle Vlaamse ouders die een periode van 9 weken moeten overbruggen! Ik neem aan dat 9 weken vakantie er niet in zit als je werkt dus dat zal nóg meer zoeken zijn naar invulling en opvang.

Zijn de kids graag bezig met draadjes en zo? Dan is dit misschien een leuk idee:

Mache Deine ganz persönliche Nachricht mit den umwickelten Buchstaben von Anchor.:

De kartonnen letters (te koop bij Hobbywinkels als Pipoos of soms Action) zijn omwikkeld met vrolijke kleurtjes garen. Hier is gebruik gemaakt van borduurzijde, maar restjes katoen of ander garen kan natuurlijk ook prima!
Het idee komt van Coats. Je moet je even aanmelden om de Duitse beschrijving te kunnen lezen, maar eigenlijk wijst het zich vanzelf !


Een schaaltje maken met draadjes blijft ook heel erg leuk om te doen! Je vindt de beschrijving terug op mijn blog.

Voor de grotere kinderen (maar ook voor ons!!) is dit superleuk. Je vind nog veel meer voorbeelden op deze website.

DIY Nagel und Faden Bild String Art. Get more details

En misschien heb je wel een knopenpot?
Met een stukje hout en lijm maak je iets unieks! (helaas is de bron onbekend)

Button Heart:


2 opmerkingen:

  1. Allemaal leuke ideeën om eens iets anders met garen te doen dan haken en breien. Nu nog zoeken naar extra tijd :)) Het idee van de letters ga ik zeker een keer gebruiken. Dank je voor de tips.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...