Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 6 juli 2016

Gehaakte kabels

Kabels horen niet alleen bij breien, je kunt ook prima kabelen bij het haken. Deze prachtige zomersjaal van Esther zit vol met kleine kabeltjes!Wow, ik vind dit echt en heel leuk patroon. Het is gehaakt met Scheepjes Sunkissed en Cotton 8. Ik was al fan door mijn Zomer in Zeeland-dekentje. Door de lange looplengte blijft een sjaal van deze 100% katoenen draad toch luchtig.
Het patroon is zijwaarts gehaakt, je kunt stoppen wanneer je wilt! Op het blog van Ester, Happy in Red vind je nog meer foto's en informatie. Het patroon van deze mini-kabel-sjaal is te koop via Etsy of  Ravelry, in het Engels en Nederlands. 

Cable stitch shawl, a new crochet pattern by Happy in Red

Zowel Cotton 8 als Sunkissed is in heel veel kleuren te verkrijgen, je kunt altijd je favoriete kleuren kiezen. Ook kun je uiteraard ander garen kiezen.


3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...