Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 29 juli 2016

Meneer en Mevrouw

Nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een (aanstaand) echtpaar? Dan zijn deze kussens misschien wat voor jou:

Mr & Mrs Kissen Set aus Anchor Freccia | MakeitCoats.com

Het patroontje vond ik bij Coats maar helaas werkt de link niet meer - ook niet na het aanmaken van een account. Maar misschien kun je hierbij zelf ook wel wat verzinnen. In plaats van haken kun je ook breien natuurlijk.
De letters kun je maken van vilt of molton, maar als je achter stof een laagje vlieseline strijkt gaat het ook niet rafelen. Afwerken met bijv. festonsteek met daarop een een rij nopjes of een picotje haken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...