Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 26 juli 2016

Van HARTe welkom

Wat een dag! :-)
Volgens mij is heel hakend en breiend Nederland in Zeeland op vakantie. En heeft een ernstig te kort aan garens. Van harte welkom!! Toen ik na mijn bakkie koffie aan het werk ging wist ik niet dat ik de lunch zou moeten overslaan. Gelukkig kan ik dat goed hebben, ik heb wat reserves aan mijn lijf :-)
Ik loop dan ook hopeloos achter met het beantwoorden van mails en de bestellingen die ik vandaag wou versturen gaan morgen pas op de post.

Maar tijd om te bloggen maak ik wel even. Want dit leuke kussen is een ideaal vakantie project.
Misschien heb je garen over van de Scheepjes-CAL - of heb je een mand met restje van diverse projecten? Maak dan deze superleuke kussen, ontworpen door Jellina.

Foto

Jellina ontwierp die patroon voor Scheepjes als extra patroon voor bij de deken. Je vind het patroon op de vernieuwde website van Scheepjeswol. (Bonuspatroon).
Met de faux-breisteek wordt bedoeld: halve stokjes in het rond (!) haken en daarbij alleen in de achterste lus haken. Ook met vasten krijg je dit effect maar dan wordt het nog wat compacter.

Ik ga nu in mijn mailbox duiken, bestellingen verwerken en de puinhoop in de winkel proberen te ordenen.

4 opmerkingen:

  1. Het was weer leuk om gisteren in je winkel te zijn. Nieuwe inspiraties.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer leuk om gisteren in je winkel te zijn. Nieuwe inspiraties.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grrr.. dat gaat dus niet he, Jeanet! Tijdens het koken toch perse even naar deze leuke harten kijken.. saus overgekookt ;o)!! Dat wordt poetsen na het eten, haha, ipv haken! Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...