Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 31 juli 2016

Terugschakelen

Wat is het fijn om af en toe te kunnen terugschakelen van een drukke werkweek! Het halve dorp is op vakantie naar verre oorden, wij maken plannen en dromen van "later als we groot zijn" en ondertussen genieten we van het kleine:Zo zijn we thuis en toch een beetje weg.... :-)


We zijn komende week nog de hele week geopend van dinsdag t/m zaterdag, daarna sluiten we 1 weekje (2e week van augustus)

4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's, ik geniet ook van de kleine dingen...
  Mijn stokroos is terug van nul moeten beginnen, nadat de slakken er aan zaten.
  Die van jou ziet er goed uit!
  ...en die gele goudsbloem, blauw komkommerkruid, peachtig!
  Alleen die rode bloemetjes herken ik niet onmiddellijk.
  Nog een leuke laatste werkweek en alvast een hele fijne rustweek nadien gewenst!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi..kleine dingen zijn veel intensiever om van te genieten als grootte..onder het aloude motto..wie het kleine niet eert..is het grootte niet weerd.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet ervan!! Zoveel om van te genieten....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...