Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 15 juli 2016

Zomer

Kijk, dit is mijn zomer! Zon, wolken, windje. Niet te warm (o, die opvliegers!) - deurtje open, genieten maar.... van de (moes-)tuin en Zeeland. Het zijn tenslotte de kleine dingen die 't 'm doen, nietwaar?
Uiteraard kan ik overdag niet weg, maar 's avonds wel (en die vrije donderdagmiddag wordt ook wel een blijvertje, hoor).


In de achtertuin genieten we van kamperfoelie en fuchsia's.

Maar ook aardappelen bloeien mooi!


Hoe Hollands wil je het hebben?


Helemaal bij deze Hollandse zomer horen deze gehaakte Visdiefjes! Je vindt meer foto's, de beschrijving en uitgebreide uitleg op het blog van GrietjeKarwietje.

4 opmerkingen:

 1. Hey Jeanet,
  Wat een mooie foto's. Genieten hoor, van al die prachtige bloemen. Ik geniet er ook zo van. Geniet ervan ;-)
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die kamperfoelie doet het goed bij jullie!
  En ja hoor, zelfs aardappelen hebben mooie bloemen. Ik weet nog toen ik klein was dat ik die bloemetjes wou plukken, maar het mocht niet. Dus toen ging ik maar de aardappelkevers vangen ( die gestreepte coloradokevers ) :-)
  Om ze nadien weer terug te zetten, hihi.
  Relax maar goed als je kunt, iedereen moet af en toe kunnen stilvallen en niks beter dan in de natuur of in je tuin.
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's. Het hoeft van mij ook niet te warm te zijn. Deze temperaturen zijn heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...