Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

zaterdag 2 juli 2016

Finding Nemo én Dory

Hoewel mijn koters al best groot zijn, blijven de Disney-films nog steeds best leuk om naar te kijken.... Finding Nemo was en is nog steeds populair en misschien gaan we nog wel Finding Dory kijken :-)
Het blauwe visje met het slechte korte termijn geheugen én de stem van Ellen Degeneres heeft ons hart wel een beetje gestolen. Ik heb wat ideetjes op internet gevonden die bij het uitkomen van deze film misschien van pas komen.

NemoBookmark6

Deze grappige boekenleggers vond ik bij Repeatcrafterme. Niet zo moeilijk te maken; de knoopjes doen het 'm. Gelukkig staat in de tekst een link voor deze knoopjes (bij Amazon) - ik heb nog geen Nederlands adres gevonden voor deze leuke knopen.

Een leuk haakpatroon van Nemo vind je hier (gratis, Engels) - het is een flink exemplaar!


Een patroon van het grappige schildpadje vind je hier op Etsy (kooppatroon, Engels)


Ook van Dory is al een haakpatroon gemaakt, deze vond ik ook op Etsy (kooppatroon, Engels)

PATTERN crocheted Disney Pixar Finding Dory doll

In plaats van een Zeemeerminnen-dekentje kun je natuurlijk ook een Nemo-dekentje haken, je vindt het gratis Engelse patroon op Ravelry.


Er is ook een Nederlands haakpatroon van Nemo, ook verkrijgbaar via Etsy 

Clown Fish Crochet Pattern - Crochet Clown Fish Pattern - Tropical Fish Pattern - Exotic Fish - Amigurumi Fish - Ocean - Sea - Zoo Theme

Veel plezier ermee!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke ideetjes weer voor de fans van deze film! Ze kunnen meteen aan de slag!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je leuke Nemo-patronen gevonden. Net zo leuk als de vissen in de film.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is zelfs een gratis haakpatroontje voor die super schattige baby dory!
  http://lupitas423.wix.com/loopyyarn#!baby-dory/cj8qy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op www.funnybutton.nl vind je dierenknoopjes (ook een paar zeedieren, zijn alleen niet zo leuk als deze).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op zoek naar een Nederlands patroon van nemo

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...