Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zaterdag 16 juli 2016

Roosjestas

Nog één berichtje - en dan ga ook ik even weekend houden. Deze tas vond ik op Raverly, ook deze is weer gemaakt met de Tapestry-techniek: de blaadjes zijn "ingehaakt" - de roosjes apart erop genaaid!Het patroon is te koop via Ravelry (Engels en Spaans) . Uiteraard kun je met het patroon nog veel variëren in maat/omvang en afwerking van de tas.

Er is weer veel gebeurd deze week. Veel om zorgen over te maken - ook al helpt dat niet. Des te meer reden om nog eens tegen elkaar te zeggen dat je van elkaar houdt en waardeert! Fijn weekend.....3 opmerkingen:

 1. Prachtige tas! En wat een bewogen week hadden we weer Jeanet, onvoorstelbaar! Geniet toch van je vakantie, je hebt ze dubbel en dik verdiend!!!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige tas. Wat gun ik jullie eens een periode zonder bijzondere dingen die zorgen geven. Goed dat jullie elkaar hebben om samen de zorgelijke dingen het hoofd te bieden.

  Lieve groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tas erg leuk. Fijne vakantie en hartelijke groeten El

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...