Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 22 juli 2016

Uiltjes-familie

Vond je die Uil-lappenpop van Sascha ook zo leuk? Ook van deze bestaat nu een baby-versie!
Ans testte het patroon en haakte deze blauw mini-uil (ze mag met haar moedertje bij ons logeren!):


Ik vind deze blauwe versie ook superleuk!

Ook dit patroontje komt in het nieuwe boek van Sascha dat begin oktober uitkomt. Kun je niet wachten? Dan kun je bij ons het complete pakketje (patroon, garen -Stone Washed en oogjes) ook weer bestellen.
Geef dan ook even aan welke kleur je wilt.

Uiteraard zijn de losse patronen ook te bestellen bij Sascha: hier op Ravelry of hier op Etsy.5 opmerkingen:

 1. Wat zijn de uiltjes schattig en zo mooi gemaakt, ik ben dol op uilen, heb er net een op een taart gezet.(iets heel anders dan gehaakt hè)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn die mooi gemaakt zeg..............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super! Maar nu ga ik wachten op het nieuwe boek, dan kan ik ze allemaal maken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...