Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 8 december 2014

Vrolijk

Oef - wat een sombere dag! Hier plenste het met regelmaat en Ali moest het kerstboompje voor de deur eerst verankeren want het waaide alle kanten op. Met recht de donkere dage nvoor Kerst!
Dit dekentje is in elk geval gemaakt met hele vrolijke kleuren.


Neutraal grijs wordt afgewisseld met neon-kleurtjes. Dit dekentje van Little Woollie is gehaakt met vasten, Hier gemaakt van een wollen draad - maar om deze neonkleurtjes te vinden in wol is een hele zoektocht. In acryl zijn ze wel te krijgen. Er zijn 18 bollen gebruikt, (5 kleurtjes en 13 grijze) - maar het uiteindelijke formaat kan ik niet terugvinden. Meer foto's vind je terug op het blog van Little Woollie.

Je kunt uiteraard ook stokjes of andere steken gebruiken voor deze deken!


4 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet,

    Met recht een dekentje om vrolijk en hopelijk ook warm van te worden.

    Groetjes,
    Renee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk vrolijke kleurtjes in dit sombere weer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een beauty! Prachtig met alleen maar vasten. En ook met de felle kleur er tussen door!

    BeantwoordenVerwijderen